9 Kasım 2015 Pazartesi

Rosense Gül Suyu ve faydaları

rosense gül suyu ve faydaları

Merhaba Hanımlar, bugün size sık kullandığım hatta blogger sahibi bir çok kişinin çok konuştuğu, 4. kutuyu yeni bitirdiğim Rosense gül suyunun cilde faydalarını anlatacağım. 



Yaklaşık bir buçuk senedir kullandığım bu gül suyu, diğerleri kadar ekşi bir koku vermiyor. Gül suyunun faydalarını hepimiz biliriz, önemli olan doğal olması ve Rosense gül suyu %100 doğal gül suyu adı altında satılıyor. Ne kadar doğal bilemem ama, bende etkilerini sıralayayım ☺️

Yüzümde devamlı sabah akşam kullanıyorum. Canlılık ve aydınlığın yanı sıra gözaltı morluklarıma da iyi geliyor. Gözenek sıkılaştırır diyor ama öyle bi etkisini henüz görmedim desem ☺️ gerçi baya geçti ama bende bu konuda işe yaramadı. 


rosense gül suyu ve faydaları


Doğal tonik arayanlar için oldukça ideal bir ürün. Nemlendirmesi orta düzeyde diyebilirim. 10 TL'lik bir üründen bahsediyoruz, kullandıktan sonra nemlilik oranı az geliyorsa nemlendirici kullanabilirsiniz. 

Yaz aylarında buz kalıplarına dökerek soğuk olarak uygulayabilir, lekelerle de bu şekilde savaşabilirsiniz. Cilt bakımı rutinlerinizde mutlaka tonik kullanmanızı tavsiye ederek bir sonraki yazımda görüşmek üzere ☺️

Sevgilerle...

Merve'nin evinden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder